Libra Charging Dynamic Load Balancing

Voorkom overbelasting met Active Load Balancing

Met de slimme active load balancing techniek laad je altijd met het maximale beschikbare vermogen, zonder dat de netaansluiting verzwaard hoeft te worden. Hierdoor kan de capaciteit optimaal gebruikt worden, en bestaat er geen risico dat de stoppen doorslaan.

Deze slimme techniek zorgt er namelijk voor dat de laadpalen perfect uitgebalanceerd worden. Zo wordt de hoeveelheid stroom richting de auto verlaagd wanneer thuis of op kantoor het stroomverbruik hoog is. Wanneer deze piekmomenten voorbij zijn gaat er automatisch meer stroom richting de laadpaal. 

promo

Assistentie nodig? Bel ons direct op 088-8880333

Libra Charging Solutions
Eendrachtsstraat 199,
1951 AX Velsen-Noord

Telefoon: 088-8880333
e-Mail: info@libracharging.com

Geopend van maandag t/m vrijdag:
08:00 – 17:30 uur

Volg ons

© 2020 Libra Charging Solutions