Merken waar je op
kunt bouwen

Als Libra Charging Solutions willen wij dat je een laadstation kunt kiezen voor een elektrische auto die wordt gemaakt door een kwaliteitsfabrikant die is goedgekeurd door autofabrikanten. Want dit zorgt voor de beste compatibiliteit met de elektrische auto. Bovendien moet de fabrikant er ook voor zorgen dat toekomstige updates, services of vervangende onderdelen voor het laadstation beschikbaar zijn. Met die uitgangspunten  in gedachten hebben wij gekozen voor onderstaande fabrikanten. 

Alfen

Alfen is een internationale onderneming met Nederlandse wortels die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld. In de beginjaren van het bedrijf produceerde Alfen voornamelijk schakelapparatuur. Door de jaren heen is Alfen uitgegroeid tot een belangrijke internationale spin in het web als het gaat om energie. In 2017 hebben zij meer dan 35.000 laadsystemen geleverd in heel Europa.

Wallbox is een Europese snelgroeiende laadpalen producent die zich bezighoudt met innovatieve en slimme laadoplossingen voor zowel elektrische als de plug-in hybride voertuigen. Voor Wallbox geldt dat ze niet de grootste willen zijn, maar wel de beste. Ze leveren deze laadoplossingen tegen concurrerende prijzen, waarbij de focus ligt op de eindgebruiker. En alles ook nog eens verwerkt in een mooi design. 

Webasto overtuigt al meer dan 100 jaar met nieuwe producten en slimme accessoires voor de automotive-industrie. Of het nu gaat om schuifdaken, standkachels of laadstations voor elektrische auto’s: Webasto is een pionier op het gebied van nieuwe technologie die niet alleen voor beweging zorgt, maar ook het verschil maakt.

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop zonne-energie door zonnepaneel-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. Hun slimme omvormers maximaliseren energieopwekking per paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd.

Sinds 2017 brengt SolarEdge omvormers om de markt met geïntegreerde EV-oplader. Hierdoor kunnen huiseigenaren hun elektrische auto (EV) direct met eigen zonne-energie opladen wat betekent dat ze het verbruik van duurzame energie kunnen maximaliseren en hun elektriciteitskosten verlagen. 

TQ-logo

Als een van de grootste elektronicaspecialisten van Duitsland, biedt TQ-Group op maat gemaakte, innovatieve oplossingen voor een breed scala van industrieën en sectoren. Een mooi voorbeeld hiervan is eMobility. In samenwerking met TQ biedt Libra Charging Solutions hun TQ Energy Manager 300 serie aan. Hiermee kun je inzichtelijk maken wat het energieverbruik van bijvoorbeeld een laadpaal is. Middels een grafische verbeelding in een internetbrowser kun je tot drie jaar terug zien wat het verbruik is. Heel eenvoudig te installeren en nog makkelijker in gebruik. Over de kwaliteit ook geen zorgen, het is allemaal “Made in Germany.”

E-Flux ontdekte dat ev-laadsystemen vaak geleverd worden zonder beheersysteem. Daarnaast was er ook geen onafhankelijk beheersysteem waar verschillende merken aan gekoppeld konden worden.  E-Flux biedt die mogelijkheid wel met hun onafhankelijke platform. Zo werken alle laadsystemen die Libra Charging Solutions aanbiedt ook met het E-Flux platform.

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

Assistentie nodig? Bel ons direct op 088-8880333

Libra Charging Solutions
Eendrachtsstraat 199,
1951 AX Velsen-Noord

Telefoon: 088-8880333
e-Mail: info@libracharging.com

Geopend van maandag t/m vrijdag:
08:00 – 17:30 uur

Volg ons

© 2020 Libra Charging Solutions