Sinds onze oprichting in 2007 hebben we als Libra Energy in Europa een leidende positie verworven op het gebied van zonne-energie. Inmiddels hebben wij met Libra Charging Solutions een volwaardig partner ontwikkeld voor laadpalen en laadsoftware voor elektrovoertuigen. Als lid van de Rensa Groep beschikken we bovendien over brede expertise op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning. We leveren complete energieoplossingen voor duurzaam bouwen en renoveren, zowel waar het gaat om nul-op-de-meter (NOM) als bijna energieneutrale gebouwen (BENG).


Ons team beschikt over de kennis en ervaring om een gedegen advies te geven op basis van de laatste trends en technieken

Voortdurend verwachtingen overtreffen

Waar mogelijk proberen we jouw verwachtingen te overtreffen. Wij weten voor welke uitdagingen je staat. We proberen daarom zoveel mogelijk mee te denken en mee te schakelen, om zo het juiste materiaal op het juiste moment en op de juiste plek te leveren. Met onze logistieke partners streven we voortdurend naar verbetering van onze service. Als gevolg van de snelgroeiende markt en het continu veranderende politieke speelveld zijn beschikbaarheids- en prijskwesties aan de orde van de dag. Dat maakt goede communicatie onontbeerlijk. Daarom investeren we doorlopend in optimale bereikbaarheid, waarbij jij als klant zelf bepaalt of je telefonisch, digitaal of via onze trade-portal bestelt.

Kwaliteit en Techniek

Ons technische team beschikt over de kennis en ervaring om een gedegen advies te geven op basis van de laatste trends en technieken. Voor aftersales service hebben wij sinds dag één eigen mensen en een eigen RMA-proces. Onze dienstverlening is volledig gecertificeerd en geautoriseerd namens al onze leveranciers. We doorgronden niet alleen de producten, maar ook de toepassing ervan.

Innovatie

Dat de wereld om ons heen volop in beweging is, is een understatement. Klimaatdoelstellingen worden voortdurend aangescherpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we met een goede en standvastige strategie veel kunnen bereiken. Aan de technische en commerciële mogelijkheden zal het niet liggen: laadsystemen worden slimmer, krijgen meer vermogen, werken beter samen enzovoort. Over de hele linie volgen we de laatste mondiale ontwikkelingen. We testen veel en zorgen voor een verantwoorde marktintroductie. De energietransitie draait weliswaar op volle toeren, maar we staan pas aan het begin. Libra Charging Solutions wil in dit proces een frontrunner zijn. We willen actief bijdragen aan zoveel mogelijk woon-, werk- en reiscomfort voor iedereen, met daarbij een prominente rol voor energie en klimaat.

Assistentie nodig? Bel ons direct op 088-8880333

Libra Charging Solutions
Eendrachtsstraat 199,
1951 AX Velsen-Noord

Telefoon: 088-8880333
e-Mail: info@libracharging.com

Geopend van maandag t/m vrijdag:
08:00 – 17:30 uur

Volg ons

© 2020 Libra Charging Solutions